sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Art After Dark - ne suositut bileet Guggenheim museossa

Perjantaina 13.12.2013 suuntasin tämän lukuvuoden viimeisiin Guggenheim juhlallisuuksiin. Usein kuukauden ensimmäisenä tai toisena viikonloppuna järjestettäviin iltamiin kokoontuvat niin nuoret kuin iäkkäämpikin väki, viini virtaa ja iltaa viihdyttävät tunnetut Dj:t Espanjasta tai kansainväliset tähdet. Tapahtuma on nimeltään Art After Dark ja se alkaa ilta kymmeneltä ja museosta on poistuttava aamu yhteen mennessä ja iltaa voi halutessaan jatkaa yhteen Bilbaon suurimmista klubeista eli Feveriin, museossa vierailleet pääsevät klubille ilmaiseksi sisään. Fever klubille joutuu ottamaan metron Bolluti metroasemalle ja siellä kävelymatkaa on noin kymmenen minuuttia.


Art After Dark liput maksavat 12€ henkilöltä ja lipun hintaan sisältyy vierailu Guggenheim gallerioissa - Liput on hyvä käydä ostamassa museosta edellisenä päivänä. singlesbilbao.es

Tämän kertaisena Guggenheim gallerian päätaiteilijana oli Antoni Tapies, jonka työt ovat minulle liian syvällisiä enkä niitä tälläkään kertaa, edes kahden viinilasillisen jälkeen voinut ymmärtää...  Art After Dark tapahtuman kanssa juhlittiin nyt myös Tapieksen 90vuotispäivää. 


Museon  pohjakerroksessa oli juomatarjoilua ja drinkin sai hintaan 7€ ja viini kustansi 2€ lasilta, alkoholiton 3€ juomalta, tarjolla oli mm. apelsiini ja ananasmehua sekä laaja valikoima limsoja. Gallerioihin ei ollut luvallista mennä juomien kanssa eikä gallerioissa saanut kuvata.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki blogin kuvat ja tekstit ©Oonasofia_R