perjantai 13. joulukuuta 2013

Ensimmäinen kampaamo Bilbaossa testattu - ACQUA Peluqueros, Indautxussa

Indautxu, Al San Mames 34.Oma raidoilla vaalennettu puolipitkä tukkanani kaipasi hieman juurikasvun piilotusta ja latvoista piti leikata huonot pois. Pelotti hieman mennä vaalentamaan pohjoismaalaista kuontaloani espanjanlaiseen kampaamoon, jos vaikka käyttävät liian vahvoja hapetteita ja tukka kärähtää. Näin ei kuitenkaan käynyt vaan sain 40€ hintaan perus latvojen leikkuun ja vaalean raidoituksen.

Rubia con mechas = vaaleat raidat

Puntas abiertas = huonot latvat

Otin vielä vastaan tarjouksen ja sain maksamalla 20€ lisää kaksi bilekampausta ja manikyyrin, jotka voin käyttää kuukauden aikana.

Kampaamo oli sisustukseltaan tavallinen – ei hieno eikä huono. Kampaaja oli nuori nainen ja hoiti homman rivakasti ja kokemuksella. Olin tyytyväinen vaikka välillä kampa osui ikävästi korviin ja huomasin, että asiakaspalvelu ei toiminut kuin Suomessa, vaan jos yksi kampaaja oli myöhässä omasta aikataulustaan, toinen hyppäsi puikkoihin ja hoiti homman loppuun eikä siihen ollut kellään sanomista. Asiakkaat myös joutuivat odottamaan, jos henkilökunta vaihtoi tärkeitä kuulumiasia toistensa tai edellisen asiakkaiden kanssa eikä tästäkään auttanut valittaa vaan piti vain odottaa….

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki blogin kuvat ja tekstit ©Oonasofia_R