maanantai 10. maaliskuuta 2014

Kevään ensimmäinen rantapäivä


Sunnuntai oli minulle se kevään ensimmäinen päivä rannalla ja nyt yläkroppaa kuumottelevat, vielä hieman punoittavat rusketusrajat.

Monet kavereistani surffaavat ja lähdimme katsastamaan surffikoulujen kevään uusi tarjouksia Sopelanan rannalle. Sopelana Beach, jonne pääsee kätevästi metrolla kun jää pois Larrabasterran pysäkillä, onkin mielestäni koko Bilbaon paras ranta… miksi? Koska se on pehmeähiekkainen suuri ranta, siellä on paljon surffareita, baareja rannan tuntumassa ja uljaat kalliomaisemat reunustavat rantaa, joten se on hyvin luonnonkaunis. Miinuksena; Jylhien kallioiden takia rannalla ei ole usein kenttää puhelimessa ja lähimmältä metroasemalta eli Larrabasterrasta kävelee noin 20minuuttia rannalle…


Koko porukalla ei ollut uikkareita mukana, koska emme arvanneet säätä niin lämpimäksi, että pystyisi aurinkoa ottamaan. Itse olin onneksi viisaana sujauttanut bikinit paidan alle lähtiessäni kotoa Indautxusta. Puhelimen mittari näytti parhaassa vaiheessa +27 astetta, mutta uitavaksi merivesi oli vielä hyytävän kylmää, se ei tosin märkäpuvuilla varustautuneita surffareita haitannut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki blogin kuvat ja tekstit ©Oonasofia_R