perjantai 16. toukokuuta 2014

Gure Toki - suussasulavat pintxot!

Viimevuoden puolella täällä televisiosta tuli ohjelma, jossa Etelä-Espanjan tunnettu TV-juontaja meni Bilbaossa maistelemaan pintxoja eri pintxobaareihin ja hän mainitsi, Casco Viejossa, Plaza Nuevalla sijaitsevan Gure Tokin ehdottomaksi kierroksen voittajaksi. Meninpä itsekin maistamaan, kun täällä ei auta uskoa kaikkiin suosituksiin, koska Espanjassa raha usein puhuu maineen takana. 

MUTTA EPÄILYKSET HÄLVENIVÄT KUIN SÖIN EILEN ELÄMÄNI PARHAAT PINTXOT GURE TOKISSA!!!! Pintxojen lihaosat olivat erinomaisesti valmistettuja ja pieni lihakimpale suli suussani maukkauttaan.  Pintxojen laatu oli erinomainen ja hinta tietysti sen mukainen maksoin kustakin pintxosta 3,25€ kappaleelta, mutta aion mennä nautiskelemaan Gure Tokin herkkupintxoja hinnasta huolimatta uudemman kerran. Gure Toki oli voittanut myös useana vuonna Baskimaan virallisia pintxokilpailuja ja palkintobaskerit koristivat seiniä.


 Myös pintxot oli koristeltu ajan kanssa. Maistoin ihanaa juusto-viiriäisenmuna pintxoa, jossa oli koristeena orvokin kukan lehtiä J Juusto oli tietysti Baskimaan omaa Idiazabal lampaan juustoa.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki blogin kuvat ja tekstit ©Oonasofia_R